Een opgeleverde website heeft altijd onderhoud nodig!
Op het moment van de oplevering van een website bieden wij een functionele website voorzien van de laatste WordPress en upgrades.
Toekomstig onderhoud, uitbreiding en veranderingen van de website zijn voor uw rekening.

Een technisch onderhoudscontract bij van der Wal internetdiensten biedt hier een mogelijkheid voor.
Omwille van veiligheid en functionaliteit van uw website adviseren wij om het technische onderhoud door ons te laten uitvoeren. Met gebruik van de  open-source systemen als WordPress en Joomla komen er regelmatig updates uit. Ditzelfde geldt voor de  third-party extensies.. Vaak hebben deze updates betrekking op veiligheid en functionaliteit. Feit blijft dat het bijhouden wel noodzakelijk is .

Onderhoudscontract, bestel een ticket.
Uiteraard bent u liever bezig met zaken doen. Dat kan!U kunt het onderhoud ook uitbesteden aan ons. Omdat elke website totaal anders is, (van eenvoudig tot zeer uitgebreid)  blijft dit maatwerk.
Het normale  tarief is €59,50, maar voor onze vaste klanten hebben wij een ticketsysteem. U koopt hier mee uren in die wij vervolgens gebruiken op het moment dat het nodig is tegen een voordelig tarief.

Wij hebben de volgende mogelijkheden:
4 uur ticket  200,00
8 uur ticket  375,00 (alleen als deze vooruit betaald wordt)
12 uur ticket 625,00 (alleen als deze vooruit betaald wordt)
24 uur ticket 1150,00 (alleen als deze vooruit betaald word)

De tickets blijven 1,5 jaar geldig, De werkzaamheden maken verder niets uit. LET OP: Software upgrades en nieuwe software die betaald moeten worden, worden door ons altijd doorberekend!

Wat houdt dat in, een onderhoudscontract?
Daarvoor zorgen wij ongevraagd dat uw website altijd up-to date is met de laatste software, backups en het normale onderhoud Maar ook het toevoegen van(nieuwe) functionaliteit of content kan hier voor gebruikt worden.